Om os

Velkommen til ZACHO Products A/S

Zacho Products A/S er en dansk virksomhed, der siden 1976 har udviklet produkter til anlægs-, vej- og lufthavnsvedligeholdelse.

Vores innovative udstyr er udviklet over en lang årrække for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi har således udviklet effektivt udstyr, standardudførelse såvel som kundetilpassede løsninger, til kommuner i ind- og udland, lufthavne samt private entreprenører.

Vi har gennem mere end 40 år opbygget stor ekspertise i analyse, inspektioner, reparationer og vedligeholdelse af asfalt og betonunderlag. Vores erfaring rækker også ud til mere ekstreme kuldegrader, da vi har udviklet produkter, der holder til ned til minus 60 grader.

ZACHO Products A/S har blandt andet udviklet skæremaskiner samt andre specialmaskiner til arbejdet på Storebæltsbroen og Storebæltstunnelen samt produceret specialudstyr til Lufthavne. Vi er rent faktisk de eneste i hele verden, der har en komplet løsning til vedligeholdelse af lufthavne. 

Miljøvenlige løsninger

ZACHO Products A/S har formået at skabe de bedste materialer og maskiner på markedet med miljø og effektivitet i højsædet. Samtidig lever vi altid op til de strengeste krav indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores produkter er hamrende effektive, samtidig med at de er meget miljøvenlige i forhold til konkurrerende produkter.